Kom thuis bij jezelf
 3 intense dagen van zelfontdekking en verbinding:
terugkeer naar je innerlijke Bron!


Sta stil en luister naar de zachte roep van je ware zelf 

gedurende deze drie intensieve dagen, 

gewijd aan het verkennen van je essentie 

en het smeden van banden met anderen.


Wie ben ik? 

Waar kom ik vandaan? 

Waar leidt mijn pad naartoe? 


Gedurende deze reis staan we stil bij deze diepgaande vragen, terwijl we ons onderdompelen in een helend avontuur van zelfexploratie. Deze drie dagen zijn volledig gericht op jou en je reis naar zelfontdekking. We omarmen creatieve processen, spelen met woorden en beelden, verkennen zacht lichaamswerk en laten klanken resoneren. Samen bouwen we een brug naar onze ware aard en ontmoeten elkaar vanuit deze authentieke kern, in een cirkel van creativiteit en samenzijn.


Een bijzondere rode draad verbindt deze dagen: het creëren van een zelflofdicht, een "Kasala," geïnspireerd door de Centraal-Afrikaanse traditie. Dit lofdicht nodigt je uit om opnieuw contact te maken met je ziel, je unieke oorsprong en buitengewone gaven. Het is een uitnodiging om jezelf te omarmen en jouw ware licht te laten schijnen. Want jij verdient het om gehoord te worden, gezien te worden en gewaardeerd te worden.

Tijdens een afsluitende ceremonie bundelen we al het moois dat we gedurende deze dagen hebben aangeraakt tot een harmonieus geheel. Deze transformerende retraite leidt jou naar een diepe afstemming met jezelf, waardoor je straalt en die positieve uitstraling ook uitdraagt naar de wereld om je heen.

Verken een scala aan mogelijkheden:

  • Ervaar de kunst van het zelflofdicht volgens de Centraal-Afrikaanse traditie
  • Laat je meenemen door klankrelaxatie en sjamanistische rituelen
  • Ontdek het lichaam en de geest via zachte lichaamswerk
  • Verdiep je ademhalingstechnieken voor innerlijke balans
  • Schilderen, tekenen, boetseren - laat je creativiteit stromen
  • Ontdek de kracht van klank en beweging
  • Sluit elke dag af met een betekenisvolle deelcirkel
  • Verbind met de natuur en vind rust en inspiratie

Stap in deze retraite als een ontdekkingsreiziger van je eigen innerlijke wereld. Laat de vragen je gids zijn terwijl je oprechte verbindingen maakt, creatieve stromen verkent en jezelf volledig omarmt.
Schrijf je vandaag nog in voor dit buitengewone avontuur in zelfontdekking.

do 9/5-za 11/5/2024
(Hemelvaart)

10-18u
minimaal 3, maximaal 8 deelnemers

In de yurt in de tuin
Plankenbrugstraat 42
2230 Ramsel
Op wandelafstand van station Begijnendijk.

Overnachten in de buurt mogelijk.

Bijdrage inclusief vegan biologische lunch en materiaal
Early Bird t.e.m. 12 maart 2024 = €363 i.p.v. €399
Inschrijven retraite KOM THUIS BIJ JEZELF

"Het is bijna een driedaagse personal coaching. Je geeft iedereen zoveel aandacht, zoveel liefde, zoveel stukken die voor die persoon net passen op het juiste moment. Dat is zo mooi en zo uniek. Dat is onbestaand. Ik heb dat nog nooit eerder meegemaakt. Het gevolg hebben we ervan gezien: ieder heeft een transformatie gedaan, ieder in zijn eigen stuk."

"Ik heb nog nooit zoiets zaligs meegemaakt. Het was heel intens, vooral de eerste dag er helemaal ingegooid worden. Van hoofd naar gevoel."

"Het is zo prachtig geweest, ik heb ruimte, ik heb niets meer op mijn schouders liggen, ik voel mij op een wolk zitten. Ik voel me herboren."

VB

"Ik had mezelf de retraite "Kom thuis bij jezelf" cadeau gedaan voor mijn 50 ste verjaardag. Ik dacht we gaan wat schilderen, boetseren, wandelen, schrijven, genieten. OH boy wat was dit zoveel meer dan ik verwacht had. We hebben inderdaad geschilderd, geboetseerd, geschreven, gewandeld, met sound healing bezig geweest, maar het was ZOVEEL meer dan dat. Een geschenkje mogen maken voor iemand, voor jezelf, allerhande creatieve bezigheden met telkens een achterliggende boodschap, intens verbinden. Geven, maar ook ontvangen. Ruimte nemen voor JEZELF indien nodig. In een prachtige, veilige, rustgevende omgeving in Katriens Yurt, voor mij een magische ruimte, een speeltuin vol kleuren, muziek instrumenten,... Een ontdekkingsreis op zich. Ik heb intens gelachen, gerust, gehuild, gespeeld met mijn kameraadje, ... Mijn lichaam heeft mogen kennismaken met macro biotische voeding en dat heb ik geweten en gevoeld. Ik was en ben nog steeds ontroerd door zoveel schoonheid, liefde, vriendschap, verbinding, intens samenzijn. Dank je wel, Katrien, dat ik erbij mocht zijn. Dit was de eerste keer dat je dit organiseerde maar laat dit zeker niet de laatste zijn. Een aanrader!"

AW

"Gedragen worden door elkaar... iedereen heeft nood aan zoiets." 

"Wat een driedaagse, wat een transformatie hebben we mogen ondergaan. Dank jewel, Katrien, om ons te begeleiden op ons pad naar onszelf."

"Heel intens, maar zo prachtig in elkaar gestoken, zo prachtig vloeiend, zo schitterend, ik kan alleen maar lovende dingen zeggen."

"Het leven van ons is door verbondenheid getransformeerd. Dankjewel om ons te leiden." 


"Het is intens, maar heel mooi, een stuk herboren worden."

"Schitterende timekeeping."

"Prachtig hoe het lofdicht een mooie draad vormt door heel de retraite."

"Ik kijk al uit naar een volgende editie."


"Gezien mijn lastige energieverdeleling, kan ik ondanks de vermoeidheid stralen na drie dagen. Dat ik helemaal nieuw voor mij. Dat zegt het meeste."