Kom thuis bij jezelf
3 intense dagen om te luisteren naar de essentie van jezelf, 
in verbinding met anderen


Wie ben ik?
Waar kom ik vandaan?
Waar ga ik naartoe?

Met deze vragen gaan we een innerlijke reis maken gedurende deze 3 helingsdagen die helemaal in het teken staan van jezelf. Het wordt een creatief proces waarbij we aan de slag gaan met woord, beeld, zacht lichaamswerk en klank. We maken contact met wie we werkelijk zijn en ontmoeten elkaar vanuit deze essentie in de kring en creatie. Het creëren van een zelflofdicht 'Kasala' in Centraal-Afrikaanse traditie verbindt de drie dagen op een bijzondere manier. Het lofdicht is een uitnodiging om weer contact te maken met je ziel, je bijzondere afkomst en uitzonderlijke talenten.
Het mag gezegd worden.
Jij mag echt gezien worden.
In een afsluitende ceremoniële setting wordt alles wat we gedurende deze drie dagen aangeraakt hebben tot een mooi geheel gevormd.

Kortom het wordt een ongelooflijk transformerende retraite waarbij je helemaal in lijn komt met jezelf en dat straal je uit naar jouw omgeving!

Mogelijke activiteiten:

  • zelflofgedicht in Centraal-Afrikaanse traditie
  • klankrelaxatie/sjamanisatie
  • do-in of ander zacht lichaamswerk
  • ademhalingsoefeningen
  • schilderen, tekenen, boetseren, ...
  • werken met klank en lichaam
  • slotritueel
  • deelmomenten in de kring
  • contact met de natuur

Praktisch:

Datum:
hemelvaart do 18-za 20/5/2023, 10-18u
minimaal 3, maximaal 8 deelnemers

Uitwisseling: €363  
Inclusief vegan macrobiotische lunch en materiaal.

Superzotte actie!!! 
Omdat ik dit jaar 40 word, zal ik tijdens de retraite één van de deelnemers loten die de retraite 100% terugbetaald krijgt. Wat een fantastisch cadeau!

In de yurt in de tuin
Plankenbrugstraat 42
2230 Ramsel
Op wandelafstand van station Begijnendijk.

Overnachten in de buurt mogelijk.

Enkele reacties van deelnemers 2022

"Ik heb nog nooit zoiets zaligs meegemaakt. Het was heel intens, vooral de eerste dag er helemaal ingegooid worden. Van hoofd naar gevoel."

"Het is zo prachtig geweest, ik heb ruimte, ik heb niets meer op mijn schouders liggen, ik voel mij op een wolk zitten. Ik voel me herboren."

"Gezien mijn lastige energieverdeleling, kan ik ondanks de vermoeidheid stralen na drie dagen. Dat ik helemaal nieuw voor mij. Dat zegt het meeste."

"Heel intens ,maar zo prachtig in elkaar gestoken, zo prachtig vloeiend, zo schitterend, ik kan alleen maar lovende dingen zeggen."

"Het is bijna een driedaagse personal coaching. Je geeft iedereen zoveel aandacht, zoveel liefde, zoveel stukken die voor die persoon net passen op het juiste moment. Dat is zo mooi en zo uniek. Dat is onbestaand. Ik heb dat nog nooit eerder meegemaakt.

Het gevolg hebben we ervan gezien: ieder heeft een transformatie gedaan, ieder in zijn eigen stuk."

"Gedragen worden door elkaar... iedereen heeft nood aan zoiets." 


"Wat een driedaagse, 

wat een transformatie hebben we mogen ondergaan. Dank jewel, Katrien, om ons te begeleiden op ons pad naar onszelf."

"Schitterende timekeeping." 


"Prachtig hoe het lofdicht een mooie draad vormt door heel de retraite." 


"Ik kijk al uit naar een volgende editie."

"Het leven van ons is door verbondenheid getransformeerd. dank jewel om ons te leiden." 


"Het is intens, maar heel mooi, een stuk herboren worden."


"Ik had mezelf de retraite "Kom thuis bij jezelf" cadeau gedaan voor mijn 50 ste verjaardag. Ik dacht we gaan wat schilderen, boetseren, wandelen, schrijven, genieten. OH boy wat was dit zoveel meer dan ik verwacht had. We hebben inderdaad geschilderd, geboetseerd, geschreven, gewandeld, met sound healing bezig geweest, maar het was ZOVEEL meer dan dat. Een geschenkje mogen maken voor iemand, voor jezelf, allerhande creatieve bezigheden met telkens een achterliggende boodschap, intens verbinden. Geven, maar ook ontvangen. Ruimte nemen voor JEZELF indien nodig. In een prachtige, veilige, rustgevende omgeving in Katriens Yurt, voor mij een magische ruimte, een speeltuin vol kleuren, muziek instrumenten,... Een ontdekkingsreis op zich. Ik heb intens gelachen, gerust, gehuild, gespeeld met mijn kameraadje, ... Mijn lichaam heeft mogen kennismaken met macro biotische voeding en dat heb ik geweten en gevoeld. Ik was en ben nog steeds ontroerd door zoveel schoonheid, liefde, vriendschap, verbinding, intens samenzijn. Dank je wel, Katrien, dat ik erbij mocht zijn. Dit was de eerste keer dat je dit organiseerde maar laat dit zeker niet de laatste zijn. Een aanrader!"

Inschrijving "Kom thuis bij jezelf"