Geboortemandala


Geboortedatum in beeld

Ontdek de magie van je geboortedatum door middel van een uniek geboortemandala.
Met behulp van geometrie en kleur creëren we een prachtig visueel symbool dat jouw unieke reis door het leven weerspiegelt.
Een mooi cadeau voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is.


Wat kun je verwachten?

 1. Creatieve Expressie: Leer om een geboortedatum uit te tekenen in een mandala. Gebruik kleurrijke en betekenisvolle elementen om je geboortedatum om te zetten in een kunstwerk. Laat geometrie en tinten je verhaal vertellen.

 2. Persoonlijke Geboortecode: Onthul de verborgen betekenis achter je geboortedatum. Leer je numerologische code berekenen en zoek de betekenis ervan op en ontdek hoe deze je levenspad beïnvloedt.

 3. Diepere Zelfinzicht: Door je geboortedatum in beeld te brengen, krijg je een dieper begrip van jezelf, je potentieel en je levensdoel.

Hoe werkt het?

 1. Informatie: We beginnen de dag met uitleg over mandala's, in het bijzonder geboortemandala's: o.a. betekenis van de mandala,  van bepaalde patronen, kleurgebruik, technische vaardigheden met betrekking tot constructie, ...

 2. Creatie: Stap voor stap werken we de geboortemandala uit. Het geometrisch patroon uitzetten, inkleurtechnieken uitproberen, kleurenpalet samenstellen, achtergrond uitwerken, ... We ontdekken een scala aan mogelijkheden om jouw geboortedag en energie te visualiseren.

 3. Uniek Kunstwerk: Het resultaat is een uniek kunstwerk dat jouw geboortedatum en essentie tot leven brengt.

Vier je unieke Jij!

Laat je geboortedatum tot leven komen in een prachtig geboortemandala. Ontdek de harmonie van geometrie en kleur terwijl je jezelf op een dieper niveau leert kennen.

Mee te brengen:

 • zacht tekenpotlood (vb. 2B) & gom
 • geodriehoek & passer
 • pastelkrijt
 • theezeefje en/of (breek)mes
 • lunch (er wordt bio-vegan soep voorzien)

Bijdrage €99,00

Workshop inclusief biologische soep, thee, koekje & mandalapapier.
min. 3 - max. 8 deelnemers

nieuwe datum: najaar 2024

Inschrijven workshop geboortemandala