Verdieping: principe 12


Een transformerende 2-daagse verdiepingscursus die je reis naar je kern versnelt. Stap dieper in jezelf als zowel de schepper van je canvas als de creator van je leven. Het 12de principe vormt een connectie met de bron van het leven – jouw Essentie. Met elke penseelstreek maak je een brug naar jouw ware aard.

In deze cursus zul je vier unieke schilderprojecten verkennen, die je op diverse doeken kunt uitvoeren of juist op één groot meesterwerk kunt samenvoegen. Deze cursus staat open voor deelnemers die ten minste één basiscursus hebben afgerond en zich willen verdiepen in de prachtige wereld van hun innerlijke creatieve kracht.

Duik dieper in je innerlijke wereld terwijl je penseel en verf samensmelten op het doek. Deze cursus biedt een gelegenheid om dieper in contact te treden met je ware zelf en je unieke creatieve potentieel verder te ontwikkelen.

Ga de uitdaging aan en ervaar hoe deze verdiepingscursus je in staat stelt om een diepere verbinding met je innerlijke kern te vinden en je creatieve pad verder te verlichten. 

Schrijf je vandaag in voor deze betekenisvolle reis naar zelfontdekking en kunstzinnige uitbreiding.


Data voor deze 2-daagse cursus: zie agenda.
Bijdrage: € 175, inclusief koekjes, thee, water; een lunch dien je zelf te voorzien.


Materiaal

Schildermateriaal van de basiscursus.
Doeken naar keuze: vb. 2 grotere formaten en 2 kleinere formaten.

Inschrijving Vedic Art Principe 12