Back to the point


Deze vertragende verdiepingscursus is als een reis in het tijdloze zijn, waarbij je de stroming van de rivier volgt vanaf zijn bron tot aan het punt van serene stilte. Je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een fascinerende ontdekkingstocht, waarbij we de eindeloze stroom van creatieve energie verkennen en ons laten leiden naar het punt van oorspronkelijke inspiratie en rust.


Stel je voor dat je samen met gelijkgestemde zielen deze reis maakt, terwijl je schilderij zich ontvouwt als een getuigenis van deze innerlijke ontdekking. Gedurende vier inspirerende dagen word je begeleid om de subtiliteiten van je levensproces te omarmen en te reflecteren in elk penseelstreek en elke kleur op het canvas.


Deze verdiepingscursus is speciaal ontworpen voor degenen die minstens de basiscursus hebben afgerond en nu klaar zijn om een diepere laag van hun creatieve zelf te verkennen. 


Breng je eigen schildermateriaal mee, dat je hebt leren kennen tijdens de basiscursus, en voeg daar een groot canvas aan toe waarop je gedurende de hele cursus zult werken. Voel je vrij om enkele kleinere doeken mee te nemen, die als aanvulling kunnen dienen op je creatieve uitingen. Hierdoor krijg je de ruimte om verschillende aspecten van je ontdekkingstocht te verkennen en vast te leggen.


Dompel jezelf onder in de stroom van creativiteit en zelfontdekking. Samen met gelijkgestemden, ondersteund door een ervaren gids, vind je rust en harmonie terwijl je de reis terug maakt naar het punt van innerlijke stilte en inspiratie. Laat je schilderij dienen als een tastbaar symbool van deze ontdekkingsreis en neem het mee als een dierbare herinnering aan je reis "Back to the Point".


Schrijf je vandaag in voor deze unieke 4-daagse cursus en ontdek hoe jouw creatieve reis nog dieper kan gaan en nog meer betekenis kan krijgen.


data: zie agenda

Bijdrage voor de cursus bedraagt €300.
Inclusief koekjes en thee. Voor een lunch dien je zelf te zorgen.
 
Benodigdheden:

  • groot schilderdoek
  • enkele kleine ter aanvulling
  • schildergerief van de basiscursus


Locatie:

Plankenbrugstraat 42
2230 Ramsel

De cursus gaat door in de yurt in de tuin.

Overnachten in de buurt mogelijk, vraag naar opties.

Vedic Art does not teach how to paint.

Vedic Art is a way to remember how to paint 
and how art can be created.
From the very start, 
when we hear about the seventeen Vedic Principles of Art, 
we begin to remember the whole story of life, 
from where we come, 
and where we are going.

-  Curt Källman, bezieler van Vedic Art -


Inschrijven Vedic Art Back to the point

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van data,
schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.