In je element
retraite-dagen

Welkom bij deze betoverende serie van vijf holistische retraite-dagen, 

verspreid over het jaar, 

elk gewijd aan een van de vijf elementen of transformaties. 


Tijdens elk seizoen komen we samen om ons te verbinden met de essentie van het heersende element. Ik nodig je uit om een diepgaande relatie aan te gaan met de spirit van dat element, het element binnenin jou te ontdekken en jezelf onder te dompelen in een creatieve, transformatieve reis die de kracht van aarde, metaal, water, boom en vuur omarmt.

Onze aandacht is gericht op de organen die op dat moment centraal staan, en we koesteren het fysieke lichaam met zachte lichaamsbeweging en een seizoensgebonden macrobiotisch menu. Je krijgt zelfs de recepten mee naar huis, zodat je de harmonie kunt voortzetten.

Op emotioneel en spiritueel vlak bied ik kunstzinnige oefeningen aan, creëren we  samen een ruimte voor zelfontdekking en verbinding  met jezelf, met medereizigers en met het grotere universum. We voeden de geest door diepgaande inzichten te delen over het heersende element, zodat je leert hoe je elk seizoen in volledige balans kunt omarmen.

Dompel jezelf onder in een holistische belevenis die je vernieuwd en opgeladen naar huis laat gaan. Dit is jouw reis naar innerlijke harmonie en transformatie, een reis die je niet wilt missen.

Bereid je voor op een reeks betoverende dagen waarin je de kracht van de elementen ervaart en in harmonie komt met de cycli van de natuur. Schrijf je vandaag nog in voor een ervaring die je leven verrijkt!


Data:
  • zondag 3 december 2023: Metaal
  • zondag 4 februari 2024: Water
  • zondag 21 april 2024: Boom
  • zondag 7 juli 2024: Vuur
  • zondag 15 september 2024: Aarde
telkens van 10-18u
Plaatsen beperkt: min. 3 - max. 8 deelnemers.

Bijdrage
:
€121 per dag
€555 als je meteen intekent voor de hele reeks
Een vegan macrobiotisch lunch, thee en tussendoortje zijn inbegrepen in de prijs.

Adres:
Plankenbrugstraat 42
2230 Ramsel
de retraitedagen gaan door in de yurt in de tuin
Inschrijven retraite-dagen "in je element"