Plug out - Tune in
Sound journey gevolgd door open creatief atelier

"Plug out - Tune in" is een dagje uit de wereld van alledaags stappen. Aankomen in de yurt, tijd nemen voor stilte en ademen, misschien wil er iets in de kring gedeeld worden, een intentie gezet worden, ... We nemen even echt de tijd om wat er zich buiten afspeelt helemaal los te laten. We "pluggen" onszelf "out" en "tunen in" op onszelf. We maken connectie met onze eigen kern en van daaruit met het grotere geheel. Zo beginnen we een klankreis waarin Soundhealing en sjamanisme gecombineerd worden. Liggend op een matje laten we de klanken hun werk doen. Misschien komen er woorden, beelden, smaken, geuren, kleuren... Misschien borrelen er ideeën op om creatief te verwerken...
Na de klankreis mag ieder vanuit deze sfeer op eigen tempo zijn eigen creatief proces starten. Het is een open atelier, maar er is begeleiding en ruimte voor gesprek in dit proces als je daar nood aan hebt.

Data:

Reservatie:
  • mail naar katrien@katrienhermans.be via onderstaand formulier
  • of sms naar 0486/31 18 41
Meebrengen:
  • matje, dekentje, kussentje
  • je eigen materiaal voor de creatieve verwerking (vb. acrylverf, doek, vodden, penselen, of waterverf/papier, of kleurpotloden, ...)
  • lunch dien je zelf te verzorgen (water, thee en koekje worden voorzien)
Bijdrage: €60

Adres:
Plankenbrugstraat 42
2230 Ramsel
De "Plug out - Tune in" gaat door in de yurt in de tuin.

Inschrijving Plug out - Tune in